DA

Translate:

SPAR både penge og besvær - og hold fokus på dine kunder!

Erfaringer

Business Controller finance business partner

Business Controller

Igennem 15 år har jeg arbejdet som Business Controller eller Finance Business Partner i store internationale virksomheder, primært i telekommunikation og og luftfart.

Jeg har bl.a. arbejdet med Balanced Scorecard, KPI rapportering, produktrentabilitet optimering, cash flow optimering, turn around af hel division, udarbejdet ledelsesrapportering i skrift og præsentationer, ABC costing for alle omkostninger i flyselskab, indførsel af Sarbanes-Oxley, tilrettelse til IFRS, omstrukturering af indkøbsafdeling, , og mange flere lignende opgaver.

Finance Manager

Ansvarlig for al regnskab og økonomi, debitor- og kreditorstyring, hedging af valuta, forbedring af processor og generel optimering af alt. 

Financial Controller

Opbygning af rapporteringsgruppe med ansvar for alle officielle tal, opbygning af rapportering, projektopfølgning, rapportering til moderselskaber, konsolidering af regnskaber og budget for to selskaber efter sammenlægning, markant forbedring af cashflow. 

Interim Manager

Længere og kortere perioder hos mellemstore til store danske virksomheder, i forbindelse med aflastning i afdelingerne og udarbejdelse af konkrete tiltag til forbedring af deres forretninger.

Udpluk af systemkendskab